onsdag 15 juli 2009

Om ni fortfarande är kvar.

Jag publicerade just min rubrik och inget mer...Ovärt.

Jag ångestkväljer, räknar ner till barnbidraget (borde alltid betalas ut en fredag by the way och ICKE på måndagar) och laddar batterier då K är på dagis ett par timmar.
Längtar ihjäl mig till Halmstad. Vad gör ni?

Längtar sol och salta dopp
Längtar att vara två om K
Längtar att få egen tid precis när jag vill under dagen och kvällen då Ks pappa gladeligen spenderar varje sekund med liten.
Längtar att dricka vin
Längtar att grilla med Ks pappas trevliga vänner
Längtar att leka familj fast vi inte är och aldrig har varit en familj
Längtar att hänga på Bulls med mina gamla kursare. Malin har semester men undrar hur det är med Marie?

Längtar inte bilresa i 40 mil

Häromdagen kastade jag en tallrik helt frisbeeaktigt ståendes i mitten av mitt kök rätt ner i diskhon bara. Passade på när K var på sitt rum. (Ojmammavahändeingentingjagtappadeentallrikbara)
Kände mig tillfredsställd då den gick sönder och kastade den förnöjt i soporna. Knepiga inre aggressioner. Undrar vad det är som inte passar mig men något är det uppenbarligen då jag har jag varit sur och förbannad i två veckor tror jag. Inte hela dagarna men på morgonen (läs fram till 11) och lite mitt på dagen. Sen övergår det sura till trötthet och jag vill sova men dvalar istället och går som en zombie för att sen pigga på mig en kvart innan jag och K är hungriga och därför ryker ihop så det står härliga till. Efter maten är vi sams en stund och sen är det dags för nattningsrutin och fighten som består tills damen behagar somna vilket brukar bli 21.30 ca. Glatt!

Igårkväll såg jag Twilight (sist på jorden att se den tror jag).
Jag är kär i Edward Cullen och jag vill vara Bella. Helt sval och avstängd fast med en underliggande passion. Mission: Hitta en snygg vampyrkille som biter mig i halsen så jag bara vibrerar.

Ska gå ut och pascha i en solstol alldeles strax...en karta rosenrot först bara för att stabilisera upp det mentala så gott det går. Eller en box skulle kunna funka. Såklart!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar