torsdag 27 augusti 2009

The urflippnatt

Tok-linda "burnade" upp på blixtvisit från Gessleland igår. Så nice.
Vi missade tyvärr Martin Sonnebys framträdande för vi kom inte till Björnis förrän vid tiotiden men Magnus hann vi se.
När han var klar kom "kidsen" fram till oss. De kom från Åland. Och skulle börja på universitet. Jag vet inte riktigt vad det var som gjorde det men vi connectade hur hårt som helst och hade hur trevligt som helst. Och sen när det stängde gick vi hem till mig för efterfest med allt vad det innebär.

Äta upp 3 kg bakisgodis som vi haft framförhållning nog att inhandla på eftermiddagen. (Trist idag att hitta 3 äckliga kvar i en skål bara. Just doesn´t do it for me)
Öppna vinflaska och dricka boxrester
Fotografera. Fula bilder. Fula poser.
Och rita teckning...eeh?

Okej alla ritar sin kväll..jaaaaaaaaaa...välj en penna...pax för röd...pax för gul...men hörru, seriöst? Ska du måla med brun tusch? Fa-an va fult!

Våra alster kommer antagligen inte ställas ut på nåt flashigt vernissage men det var ju heller inte tanken med skapandet.

Och nu ska vi tolka bilderna

A (som inte hette Jimmy) var under kvällen, natten och tidiga morgonen oerhört fokuserad på inskrivningen vid universitet som skulle äga rum imorse. Jag vet inte om bilden också föreställer S och A med varsin "bertz". Kludden däruppe var ett penntest.

Min tolkning av kvällen: 4 pratbubblor och ett hjärta, Magnus Betnér på en scen. (Borde börja porträttmåla- skulle bli stor)
Längst upp till höger ser kanske ut som bowlingkägglor eller inte fan vet ja (och en liten golfboll) men för vana tolkare av konsten är det säkert inget som helst problem att se att det är Norge Sverige Finland och Åland. Åland ligger ju som bekant inte alls mellan Sverige och Finland utan "efter" Finland dårå liksom.
Under kartan har ja tröttnat på att rita så då hafsadejag bara ihop lite vin och spritflaskor samt ett glas-ska det vara.
Fossilen eller myran längst ner i hörnet är en kräfta. Ja, den kanske saknar klor som annars är karaktäristiskt för just kräftor men ja glömde det.
Linda har ritat ett (skitstort) vinglas. Och skrattande mun. Och S läppar för de läpparna gillade vi. Och en läppiercing tror ja. Kinesen i rishatt är inte en kines i rishatt utan Lilla My från Mumintrollen. (Hur dåligt som helst att inte rita hemulen, hattifnattarna och Gafsan, det var ju ändå om de vi pratade mest. Lilla My är bara så 2008.
S har ritat oss 4 framför baren samt baren med 2 bartendrar varav en tydligen var en dryg idiot. Alla bruna kluddar och streck är annat löst folk/pöbeln/random people
Sen blev klockan 6 nånting så då skålade vi i "bakisrör", bäddade upp min ljuvliga bäddsoffa och låg fyrmanssked. Jag vill passa på att hälsa till Stella att 15-16 personer kan bli svårt. 4 funkade nästan men 15-16 pers. det kan onekligen bli svårt.
Aa..näe sen vet ja inge mer.
Linda vaknade av att A försökte få liv i en död S 1 ½ timme efter att vi nattat. Hon bjöd killarna på finaste bakisfrullen (Panodil) och vinkade av boysen som skulle till skolan. Ni hade säkert en rafflande dag killar. Skönt och sitta upprätt och ta in info en dag som denna? Lär ju va!
Jag och Linda sov mest. För vi hade inga åtagande denna dag. Skönt. För oss.

Nu tar tanten kväll. Av nån konstig anledning är jag rätt tömd på energi. Och det känns som söndag.

1 kommentar:

  1. som jag ser det så blir det väl att hårdbanta tills dess då... så vi faktiskt fixar 15-16 pers.

    SvaraRadera