onsdag 10 juni 2009

Kollar om det funkar

Efter tränigen ikväll fick jag ett gryyyymt sug efter (...nä...vänta lite nu...ja va inte sugen egentligen men ja ville äta allt ja kommer) räkor så ja tinade upp några stycken.
Först tryckte jag en Felix tacopaj och på det ca 10 räkor.
Äckelpäckelskalen efter räkorna stoppade jag sen i den tomma godispåsen (i papper) som låg i soporna och hånskrattade åt mig.
Nana-nana du har inga sura bumlingar och inga salmiakbalkar kvar sjöng påsen retsamt.
PÅSDJÄVEL! Hade jag inte haft behov av dig hade ja klippt sönder dig till konfetti!

Sen tryckte ja ner papperspåsen med räkskal-snusk i den tomma Felix Tacopaj-kartongen som jag sen la i soporna. Nu ser ja fram emot och äta en mysfrukost i mitt kök imorrnbitti.
Undrar om det kommer lukta ond bråd död där då eller om det klarar sig?
Jag skiter i vilket för det finns INGENTING som skulle kunna få mig att gå ut med soporna ikväll. Jag måste faktiskt gå å lägga mig ju...och så gillar ja det där med living on the edge.
Jag gillar det hårt.

Imorrn ska ja dricka vin med Dirren och Tessan (förhoppningsvis). Hon tyckte tydligen att det va lämpligt att dra på sig en tokförkylning idag den stollan. Imorrn är hon frisk. Det vankas vin! Hör du mig?!
Bring a bigpack näsdukar så kör vi...
Torsdag är den absolut bästa vindrickardagen. Så är det bara.

Å så lite gammalt men satans roligt!


1 kommentar:

  1. El Dirro Grande12 juni 2009 kl. 16:36

    Nu har det inte hänt något här på över 2 dagar. Kanske dags och rensa bort från favoriter, blocka på MSN och ta bort från facebook... aah... you gotta love the drama ;)

    SvaraRadera