tisdag 28 april 2009

En great tisdag


  • Idag har jag vaknat med nackskott eller nackbråck eller kotförflyttning a la mastodont. Nångång under nattkröken sa jag till min dotter att sluta sova slimmad på mig för jag hängde ut med huvudet utanför sängkanten. Kan ha med saken och helvetsåkomman att göra. Jag flyttar ut och hon flyttar efter. Va ÄRE där?! Jag hoppas att folk inte upplever mig som en sån.
    Någon tänker: Jag drar mig undan för henne...läskigt, vill vara ifred
    Å ja ba: Jahajaa här backas det men följer ja efter serru, inga problem...NÄPP sånt går bort. Peace love and understanding!

  • Idag har jag tvättat sönder stolsdynorna till köksstolarna, så onödigt!

  • Ätit ägg till frukost som inte smakade gott. (Jag trodde att jag var sugen på ägg men näe...så var icke fallet. Åt upp i allafall, that´´s how duktig kicka I am).

  • Jag har haft plats 124 i kön hos Försäkringskassan. Det beskedet var oerhört frustererande tills jag kom på att jag kunde uppdatera mig i bloggvärlden när jag väntade istället för att vanka runt och sucka skithögt. När Marita sen svarade kände ja lite att jag kanske egentligen inte hade tid med henne. Jag satt ju och läste. Someone´s taking control!

På agendan:


Då jag fortfarande letar efter förra årets sommarskor (typ dag 4) och har gått igenom min lägenhet aka krigszonen samt vindsförrådet ett par gånger slog det mig alldeles nyligen att jag kan ha lagt den påsen i resväskan på vinden. *Springer så piggt och spjuvrigt uppför trapporna som nacken tillåter...vad det lider*


Planerar en powerwalk bara för att se om det går.


Ska lägga in alla räkningar så det är "klarrt och betatt med norrlandsdialekt" tills imorrn då pengarna behagar infinna sig på mitt konto.


Ska plita en ansökan


Och om det skulle bli lite tid över ska ja damma, diska, dammsuga och tvätta köksfönster men det känns inte som ja kommer hinna .
HERREgud! Dygnet har ju bara 24 timmar. Vet ni la!


*Nynnar på Gå ut och var glad med Uffe-puffsingen. En gång kung alltid kung bara vi slipper höra "Aldrig nånsin din clown" för då får ja stroke av stress*


Och så några kloka ord på vägen:
Set a goal, write it down and release the outcome. Small steps make a big difference.


Min fot har somnat, annars allt väl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar