onsdag 11 mars 2009

Sabba

Snyggo på ICA jobbade idag. När jag och K var på väg in i affären idag möttes min och Snyggos blickar och...punkt.

Faaaaaan... Det hade ju varit trevligt om jag kunnat skrivit nåt om att han log sådär ascharmigt mot mig, lite snett ni vet (Varför tycker jag att det är så himla läckert med de där sneda leendena? Herregud, jag behöver terapi!)
Och sen kanske han hade blinkat lite flörtigt till mig och lyfte handen i illustration av en telefonlur samtidigt som han mimade "love you" och då hade ja nickat, vinkat tillbaka och sen smajlat med hela ansiktet.

Eftersom inget av detta inträffade tänkte jag att vi skulle ta hans kö då det var dags att betala, för att ge honom en chans till. Men vad händer då?
En elak farbror med fullastad kundvagn ser oss komma genom gången och kastar sig då in före oss i kön. Jag bytte kö, gnisslade tänder hela tiden.
Imorrn ska jag handla på morgonen för då är det inte så mycket folk och om Snyggo jobbar kan jag ta hans kassa.
Han kanske frågar om vi ska luncha då. Gud va nervöst! Vad ska ja ha på mig? Fast om ja hostar är det ju kört. Låter inte så mumsfilibabba i mina luftrör.

4 kommentarer:

  1. Menar du att han inte bytte plats med kassörskan i den kassa du valde?!
    Vilken lam kille.
    Tycker du ska göra slut.

    SvaraRadera
  2. Gubben var helt enkelt kåtare än du, så snyggo fick smaka viagrastock :-O
    Bara för dig att trösta snyggo nästa gång du ser han.

    SvaraRadera
  3. om du hostar en rejäl snorlobba på honom så får du ju anledning att bjuda hem honom o ta av honom skjortan medan den tvättas. o det tar ju minst ett par timmar att tvätta. o så torka. tänk. flera timmar kan ni förlusta er ;)

    SvaraRadera
  4. Jag tror han blev skrämd av ditt utseende. Vi killar skräms av snygga tjejer vet du ;)

    SvaraRadera